Video interne communicatie corona

Het verplichte thuiswerken vraagt andere acties op het gebied van interne communicatie. In deze video legt Huib Koeleman uit hoe je optimaal kunt luisteren, informeren, dialoog tot stand brengt en ervaringen mogelijk maakt.

Hoe kunnen adviseurs interne communicatie hun werk goed doen in tijden waar iedereen thuis werkt? Thuiswerken zal de komende maanden voor veel organisaties nog de norm zijn. En wellicht is het een blijvertje.  We zijn als communicatieadviseurs medeverantwoordelijk voor het versoepelen van de interne communicatie: zorgen voor goede content, een optimale mediamix, en dat iedereen in de organisatie, van directielid tot medewerker, zich gefaciliteerd ziet om hun communicatierol goed te vervullen. Er zijn veel vragen. Doordat we niet meer naar kantoor gaan, verloopt de interne communicatie tijdens corona anders. Welke middelen werken goed als je op afstand werkt van elkaar? Hoe vinden de communicatieadviseurs hun achterban die soms uit enkele honderden werknemers bestaat? Alleen digitaal of nu toch ook vaker met papier werken? Hoe vervang je de reguliere grote bijeenkomsten en events?

De adviseur interne communicatie is niet alleen content creator, hij of zij kent online technieken en steunt teamleiders en management in hun communicatierol.

Bekijk de video interne communicatie corona.

 

 

lees ook deze blog met 13 tips.

Recent Projects